DOS SHOP Giveaway

Don´t miss your chance to win my print “Girl and Badger” (above). Go to the Sammy Rose-facebook-page to enter. Just leave a comment on the latest post and you are in the running. The winner will be chosen by a random number service and announced Sunday Sept 18th. Good Luck!

PS. You can see more from my Halloween shoot here!
and here Viola and I took a photo of the picture.

7 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Josefin Stridsman
September 13, 2011 at 21:33

Appropå möte med grävlingar; Som boende på Södermalm hör mötet med vilda djur till ovanligheten. Att se en hare skutta genom Vitabergsparken känns lite exotiskt! Så när jag en tidig morgon mötte ett rådjur på Bondegatan blev jag minst sagt lite förvånad. Det blev mitt nya “prata om vädret” ämne när jag mötte grannar och bekanta. Tills grannen berättade att hans dotter mött en grävling på Skånegatan! Då kändes mitt möte med rådjuret genast lite futtigt. Ändå känns det som om dessa möten med rådjuret och grävlingen livat upp vår tillvaro bland asfalt och höghus.

Självklart vill jag vinna tavlan så att jag kan malla mig över ett möte med en grävling jag med!

avatar
Jenny Brandt
September 13, 2011 at 22:18
– In reply to: Josefin Stridsman

Vilken trevlig historia. Jag har varit på både Skåne och bondegatan så jag kan föreställa mig vilken cool syn det måste ha varit.

avatar
Tant Grön
September 13, 2011 at 21:34

Och är det här the last post? Det ser nämligen misstänksamt tomt ut här? Och folk borde ju verkligen rusa hit för att skriva när det är ett sådant vackert pris liksom :-)

avatar
Jenny Brandt
September 13, 2011 at 22:20
– In reply to: Tant Grön

Hej tant! Nu har jag kanske varit otydlig. Ni måste gå till sammys Facebooksida ( länk ovan ) och kommentera där

avatar
Tone Karlsen
September 13, 2011 at 23:21

sweet! Krysser fingrene for meg! Vi følger bloggen deres fra Norge og syns den er kjempefin!

avatar
Maria
September 14, 2011 at 13:37

åh va fin. Går genast vidare till facebooksidan!!

avatar
Our intern Asa
September 14, 2011 at 16:08

åh! underbar give away! den bilden är så förbaskat fin!