Taking the time

Hello everybody!
I took some time off last week. It was nice. Jens and I have had some projects in our yard that we wanted to work on. Like adding a kitchen garden. I´ve been wanting one since we moved into this house (5 yrs ago) but now it finally happend. So if we don´t forget to water the plants (I´ve heard you have to do that quite often) we´ll have nice herbs, sallads, potatoes and beans right outside our door this summer.

I´ve looked through gardenbooks.

And read the latest issue of YourLife where my work is featured 3 times. yay!

And since Frank has started to sleep a little better at night I´ve started to read books again. And I love reading them on my Ipad. I downloaded an app called Bluefire Reader and thanks to it I can read books from my local library (where I have a librarycard). I think this is amazing. Right now I´m reading “We Were the Mulvaneys” By Joyce Carol Oates” It works on you Iphone as well.

Have a good one!
/Jenny

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
Lisa
May 26, 2011 at 10:35

Som jag grät till den boken. Stod nästan inte ut. Hon är infernaliskt bra ibland Oats.

Jenny svarar: Lisa! Ja, precis så har jag också känt, jag pallar inte riktigt. Oates “Blonde” är min ALL TIME FAVORITE bok. Funderar på att läsa om den när jag är klar med denna.

avatar
Lycke
May 26, 2011 at 12:54

Låter härligt med trädgården! snart får jag nog också tid att läsa, har en snart fyramånaders på armen och väldigt lite sömn :)
Hade en liten undran till dig! Såg ett av dina inlägg längre ner, om ditt reportage med Camilla Davidsson på Ikea. och där skymtade man ett så fint färgglatt armband med kulor i glada färger. Har du någon aning om var hon hade skaffat det? Jag var in på tidningskiosken för att kolla om de hade tidningen, men det var ju i förra numret av Yourlife..så den hade de sänt tillbaka..ledsen jag blev!
Kramar Lycke

Jenny: Hej Lycke! Frank har aldrig sovit speciellt mycket eller sammanhängande, men nu börjar det vända (det säger vi iofs hela tiden) så jag lyckas läsa några sidor innan jag tuppar av. =) Jag mailade precis Camilla och frågade. Hoppas hon kan hjälpa till.

avatar
AnnaKarin
May 26, 2011 at 13:40

Jag har last “We Were the Mulvaneys” pa det gamla sattet med en bok i handen. Jag vagar inte saga vad jag tycker om den innan du har last fardigt. Men vill garna diskutera den nar du ar klar. Kul med tradgards land. Jag vill ocksa ha ett.

avatar
Miriam
May 26, 2011 at 17:09

Lycka till med trädgården! Har just påbörjat projekt trädgård här med, hoppas hoppas på goda resultat!

avatar
Nina O
May 27, 2011 at 11:51

Som vanligt, härliga bilder. Den på dig, med staketet i bakgrunden, jag gillar verkligen bilden :-)

Tror det är mixen, kontrasterna jag gillar: grönt/grått, asfalt/sten, staket som andas gammalt/blingig paljettväska…

Jenny svarar: Hej Nina och Tack! Vad skoj att du gillar mina kontraster. Är ganska mycket så med mig tror jag.

avatar
Lycke
May 28, 2011 at 11:10

Ååh tack snälla, hoppas hoppas! fin dag på dig, här i Luleå regnar det och är 8 grader varmt…frr!
Kramar Lycke