5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
sofia på mokkasin
May 26, 2011 at 07:35

Vilka söta, önskar också!

Det är annat det mot mina eleganta (om man använder dem som vas kanske) i klarglas som blir skitfula när man häller ur dem, vilket liksom är meningen. Men då se det bara smutsiga och äckliga ut…

Ha de fint!
Sofia

avatar
Lotten
May 26, 2011 at 08:17

Åhh dom är helt underbara! Har du beställt på nätet eller köpt i butik…..? Jag skulle vilja se och klämma på dem irl ;)

avatar
Appracadabra / Diana
May 26, 2011 at 14:15

Very unnecessary, but very (very!) cute! I think the box earns a place at the table too – cute as a button!

avatar
enannanhelena
May 28, 2011 at 11:22

Precis i min smak! Barnsliga, naiva, m a o igenkänningsfaktor – hög. ;) Tycker särskilt om att de röda ränderna påminner om mjölkförpackningen. Fint.

Dina finurliga tu påminner mig, också, om salt o. pepparsetet jag såg på Myrorna förra veckan. Två spöken som liksom kramar varandra, ett svart och ett vitt. Jag känner så väl igen den designen också, men kan inte komma på vem/vad som ligger bakom. Tyvärr, var det en stor flisa ur det vita spöket, så jag lät de stå kvar där och kramas. Men när jag gick tillbaka dagen efter för att köpa de fina kopparna, med fåglar på, som jag inte kunde glömma, fast att jag sov på saken… ;) DÅ var det redan någon som hade tagit hem dem till sig. De “lakansprydda”, alltså.

Oj, det blev visst en lång spökhistoria… Men jag saknar dig på din sida Isabelle, tur att abstinensen kan lindras här inne. ;)

/helena

avatar
Isabelle
May 29, 2011 at 21:27
– In reply to: enannanhelena

Ja Helelna – vet vilka du menar men vet ej vilka som har gjort den. Skönt med långa kommentarer – det gillar vi. Och vem vet kansek återkommer jag på FL- just nu har jag bra itne tiden!