Blogcircus

Me and Jenny has a circus life for the moment. That’s why the rare blogging is taking place (or not taking place) here at Dos. We havn’t forgotten you. We miss you!
Soon autumn, school and normal life starts again after a lovely summer. And we will gain some speed.
Our kids speed we can’t doubt. Yesterday we met and the animals could go wild att the wonderful museum of Louisiana in Denmark!

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
A.
August 22, 2010 at 10:29

Such cuties!!

avatar
Malin
August 28, 2010 at 12:03

Er blogg inspirerar verkligen! Tack!
I november vi BabyRevolution, ett babyvaruhus med allt för din baby och med en stark designprofil. Vi kommer att ha massor av annorlunda prylar och dessutom massor av inredning. Har du tröttnat på att välja mellan rosa, ljusblått eller hysteriskt färgglada mönster med tex Laban kommer du att älska oss! Följ vårt arbete med att starta butiken på vår hemsida http://www.babyrevolution.se och varmt välkommen till oss på Kungsholmen, Stockholm, i november !/Malin

avatar
Fiona
September 2, 2010 at 13:23

We went to Louisiana some years ago and found it one of the most interesting of art museums ever. Loved the setting of sculptures on rolling green with Sweden waving to us from the other side of the water. And the variety of spaces in the museum were wonderful – small and cosy through to large and airy. Thanks for bringing back the memories for me!!

avatar
Emma
September 10, 2010 at 14:21

Läste precis som den spraymålade IKEA-barnstolen Isabelle fixade tidigare i sommar, och undrar hur bra sådan graffitisprayfräg håller när man våttorkar, som det kan blir när kidsen spiller och håller på?

avatar
Sherman Unkefer
September 10, 2010 at 21:10

Adorable! Love the shots!