What I love about my home

img_9043img_9032img_90361img_9019

img_9046

Since Isabelle is busy with Design Passion in Stockholm today I thought I should entertain you readers with a post from my house in the southern part of Sweden. Since this blog is going to be about home decoration I thought it would be appropriate to show you some details from my own home. Some details that I like. I took my camera on a tour around it, and as I was uploading the photos to my computer I realized that I had only taken pictures of stuff that had something to do with my daughter, Viola. And it is so true, I do love all the humor that kids bring into a home. Looking at the vivid color of Ariels hair, in the first picture,  makes me happy. Also, the shark in the bath tub, I love how it makes our home a bit less pretentious .  And who can resist the collection of Barbie and Kens shoes on the bedpost?

6 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

avatar
sara
April 16, 2009 at 20:26

fint, skorna speciellt, jag hitta en sånn liten rosa en barbiepumps igår vid sandlådekanten, min ettåring ville genast äta upp den! Sara

avatar
Jenny
April 16, 2009 at 21:02

Visst är det som en liten present, att hitta något sånt där det inte hör hemma egenligen. Extra fint då,ute ur sin vanliga miljö. men inte får man äta dem. o nej

avatar
Lady Thirty
April 17, 2009 at 08:05

råkade ju kommentera på fel inlägg :) det jag skrev som skulle stå här var:
very, very nice!
I really like the photos of your home
I´m a bit curious about one book I saw: CARTOON MODERN,can you please tell me what kind of book that is, who wrote it, where can I find it?

Love this new blog

avatar
What I love about my home *Isabelles edition* | DosFamily
April 17, 2009 at 12:40

[…] Like Jenny, I love the quirky little things scattered around my house that belong to my daughter. I even think, sometimes, that I enjoy them more than her – at least the look of them. Like I don’t love them as much when I stumble on them or get a little piece of lego stuck in my toes… But most of course I love my little Della – here she thinks she is trying our new bed of nails (thanks motherinlaw!). And I just can’t bring my self to put my weddingdress in the closet – just watching it hang there is like prolounging the honeymoon. I’m so tired today so thanks God its Friday! In my kitchen I made a walls of different tiles which after 3 years still makes me happy. […]

avatar
missiripa aka KLARA
April 19, 2009 at 21:07

Hejsan

Underbara bilder!!!!

Måste bara fråga om ert köksgolv, var hittar man sådant industrigolv och är det svindyrt som folk säger??? Vill ha gult eller grönt sådant i barnens rum nämligen!

Sedan undrar jag om du har spraymålat tripp trapp stolen eller om du har lämnat in den på målning! UNDERBAR är den i alla fall!!!!

Go girls- härlig blogg som sagt!!!

Kramar från klara på http://www.missiripa.com

avatar
Jenny at Dos
April 19, 2009 at 22:03

Hej Klara!
Tack för din kommentar, det är så roligt när man får frågot om inläggen. Jo, så här var det. När vi flyttade in var vårt kök helt nytt, ett ikeakök som var full dugligt. Men inte vår stil,vi målade luckorna rosa och tog bprt kakel och laminatgolvet. Och länge hade jag gillat detta “prickiga ” golv. Vi förklarade i olika byggaffärer: “Ni vet ett sånt som IKEA har på sina toaletter” haha, och tillslut hittade vi dem. De är plattor på 1×1 meter som kostar 700 kr st. typ. Alltså jättedyrt. Men så sprang vi på en mattaffär som hade en liknande, med lägre prickar. den kostade 150 kr kvm. och fanns på rulle, man slipper alltså skarvarna. matthuset i malmö har den. Men bara i svart. vi ville ha grönt, men tyckte inte det var värt den skillnaden i pengar. .. men , men..

Sen till stolen: min pappa är billackerare och har sprutmålat stolen till mig. men jag man kan ju måla själv med. Köp sprayfärg på typ. biltema.
/Jenny